SZEF KUCHNI POLECA
THE HEAD CHEF RECOMMENDS

 

warzywa

 

Zupa grzybowo-fasolowa z boczkiem
Bay bolete mushroom-bean soup with bacon
29,00 zł
Podgrzybki prosto z mazurskich lasów podane na chrupiących plackach ziemniaczanych
Bay bolete mushroom sauce served with potato pancakes
42,00 zł
Makaron tagliatelle podany z podgrzybkami w sosie winno-maślanym z nutką tymianku
Tagliatelle with bay bolete mushroom and wine-butter sauce and thyme
52,00 zł
Herbatka rozgrzewająca z owocami 
Tea with fresh fruit and cinnamon
20,00 zł
Grzane wino/piwo z pomarańczą i korzeniami
Hot wine/beer with cinnamon and orange
22,00 zł
CYDR gruszkowy z czarnym bzem 18,00 zł/0,5l

Dania
rybne

ZOBACZ

Dania
warzywne

ZOBACZ

Słodkie
Przekąski

ZOBACZ

Potrawy
z grilla

ZOBACZ